Zanglessen

Privélessen

De privé zanglessen zijn geschikt voor alle leeftijden, dus zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom. Duolessen behoren ook tot de mogelijkheden en het repertoire loopt van musical tot klassiek met af en toe eens een uitstapje naar popmuziek. Inmiddels heb ik bijvoorbeeld al veel leerlingen kunnen helpen met de voorbereiding op audities bij o.a. “Kinderen voor kinderen” en musicals als Ciske de Rat en Tina de Musical of ter voorbereiding op de auditie van een vakopleiding. Het is echter helemaal niet noodzakelijk om professioneel met de stem aan de slag te willen gaan. Iedereen is welkom, zeker, en vooral als je het voor je plezier doet.

In mijn lessen staat genieten van het zingen voorop, met techniek als basis. Iedereen heeft een unieke stem en door persoonlijke begeleiding wil ik je helpen deze zo mooi mogelijk te laten klinken! Wil jij ook eens uitproberen of zingen iets voor jou is? Vraag dan hier een gratis proefles aan!

Waar en wanneer?
  • Thuispraktijk, Leiden donderdag, vrijdag en zaterdag en op afspraak
  • Grandesco Classic, Zwolle Woensdag om de week

Musicallessen

Musicallessen geef ik bij Balletstudio Cinderella in Leiden. In deze lessen zing je veel samen, maar is er ook ruimte om solo te zingen, voor wie durft. Ik werk veel met luisterspelletjes en natuurlijk komen er ook techniekoefeningen aan bod. Verder maken we vooral veel plezier en wil ik leerlingen graag helpen om zich prettig te voelen wanneer zingen juist een beetje spannend voor ze is. Daarnaast dansen en acteren we. Je leert daarbij om te werken met een script en natuurlijk komt ook improvisatie aan bod.

Waar en wanneer?
  • Balletstudio Cinderella, Leiden Donderdag van 16.00-17.00 uur en 17.00-18.00 uur

Tarieven

Voor mijn privépraktijk reken ik per half uur les:

  • Jongeren tot 21 jaar €20,- euro*
  • Duoles jongeren tot 21 jaar €30,- euro*
  • Volwassenen €25,- euro*
  • Duoles volwassenen €40,- euro*
* Dit is inclusief de huur van de ruimte en 21% btw voor volwassenen boven de leeftijd van 21 jaar

 Zanglessen in Leiden en Katwijk Zangles in Leiden