Uncategorized

Vocal Fusion ontwikkelingen

Tent-optredens

Afgelopen zomer hebben we met Vocal Fusion twee ‘tent-optredens’ georganiseerd. Zowel in Zwolle als in Leiden brachten we verschillende stijlen samen in een intieme setting. Met de inkomsten die we hiermee opgehaald hebben willen we graag een Stichting oprichten. Met de Stichting Vocal Fusion kunnen we zorgen dat er nog meer mensen in aanraking komen met verschillende soorten stijlen muziek en het is ons doel om onze passie voor muziek door te geven en grenzen te doorbreken! (We kregen zulke leuke reacties, dat we voor het voorjaar in Leiden alweer terug gevraagd zijn.. dus hou de website in de gaten.) We hebben inmiddels bijna het bedrag dat nodig is om een stichting te worden opgehaald en kunnen als het goed is, begin volgend jaar naar de notaris!

 

Struinen in de Tuinen Amersfoort

Afgelopen zomer stonden wij ook in de tuin in Amersfoort te zingen voor het gezellige festival Struinen in de Tuinen. Met het heerlijke weer en lekkere hapjes en drankjes van Zoë’s tante hebben we drie mooie concerten kunnen geven waar we ontzettend leuke reacties op kregen. Voor herhaling vatbaar!

Kerstmarkt in de Grotten van Valkenburg

Van de zomer meteen door naar de winter, want dan zijn we te vinden in Valkenburg! Tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in de Grotten zullen wij voor het muzikale entertainment zorgen. Dus mocht je in de buurt zijn kom dan vooral een warme chocolade melk drinken en sfeer proeven op 4 en 11 december (mogelijk komt er nog een extra datum bij). Hopelijk zien we jullie daar!