Vocal Fusion

Cross-over Muziekstijlen muziek zang zangeres sopraan klassiek jazz-pop

Cross-over Fusion Sopraan zangeres muziekstijlen muziek vooroordelen

De kracht van diverse muziekstijlen

Met jazz/pop zangeres Arla Brandsma heb ik Vocal Fusion opgericht. Met Vocal Fusion willen wij graag de verbinding laten zien tussen verschillende muziekstijlen. Deze hebben meer met elkaar gemeen dan in eerste instantie gedacht. Juist de combinatie ervan maakt de muziekwereld zo bijzonder en mooi. Onze vriendschap is uitgegroeid tot een boeiende samenwerking. De interesse in elkaars vakgebied heeft geresulteerd in een muziektheatervoorstelling en workshop voor o.a. het primair onderwijs. Een unieke aanvulling op het reguliere muziekonderwijs. Op dit moment zijn we een volwassen theaterversie aan het ontwikkelen en produceren. Tijdens de kerstperiode zijn we al een aantal jaar actief op diverse kerstmarkten door heel Nederland.

Muziektheatervoorstelling en workshop

Door middel van een muziektheatervoorstelling en/of workshop proberen wij op een creatieve manier iedereen kennis te laten maken met de verschillende muziekstijlen. Inmiddels hebben wij daar ook onze maandelijkse Vocal Vlog aan toegevoegd. Deze is tevens volop in ontwikkeling! Neem een kijkje op ons YouTube kanaal Vocal Fusion Vlog.

Meer informatie over de muziektheatervoorstelling, kerstoptredens en workshop vind je op onze website: www.vocalfusion.nl
Of op de website van de Stadkamer Zwolle