Zanglessen

Privélessen

De privé zanglessen zijn geschikt voor alle leeftijden, dus zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom. Duolessen behoren ook tot de mogelijkheden en het repertoire loopt van musical tot klassiek met af en toe eens een uitstapje naar popmuziek. Inmiddels heb ik bijvoorbeeld al veel leerlingen kunnen helpen met de voorbereiding op audities bij o.a. “Kinderen voor kinderen” en musicals als Ciske de Rat en Tina de Musical of ter voorbereiding op de auditie van een vakopleiding. Het is echter helemaal niet noodzakelijk om professioneel met de stem aan de slag te willen gaan. Iedereen is welkom, zeker, en vooral als je het voor je plezier doet.

In mijn lessen staat genieten van het zingen voorop, met techniek als basis. Iedereen heeft een unieke stem en door persoonlijke begeleiding wil ik je helpen deze zo mooi mogelijk te laten klinken! Wil jij ook eens uitproberen of zingen iets voor jou is? Vraag dan hier een proefles aan!

Waar en wanneer?
  • Thuispraktijk, Leiden (Merenwijk) op afspraak

Tarieven

Voor mijn privépraktijk reken ik per half uur les:

  • Jongeren tot 21 jaar €25,- euro
  • Duoles jongeren tot 21 jaar €30,- euro
  • Volwassenen €25,- euro exclusief btw*
  • Duoles volwassenen €30,- euro exclusief btw*
*  21% btw voor volwassenen boven de leeftijd van 21 jaar, daaronder vrijgesteld.

 Zanglessen in Leiden en Katwijk Zangles in Leiden

LAK lessen

Voor Lak cursussen in Leiden geef ik o.a: Musicallessen, Taplessen, Zangtechnieken, Musical/Jazz dans. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website.

Waar en wanneer?
  • Zie website LAK